Feb 3, 2008, 12:21 PM

Любов за теб и мен 

  Poetry » Other
986 0 1

Аз съм момиче и ти си момиче,

но заедно с теб сме нощ и ден.

Но как да кажем на нашите,

че с теб не сме като другите?...

 

 

Любовта ни е голяма,

граница за нас просто няма.

Но как да кажем на вашите,

че с теб не сме като другите?...

© Emil Angelov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??