Любов, започнала през юни.
Вземи отново любовта ми,
дарявам ти я безрезервно аз.
Красивата любов, започнала през юни,
родена от една далечна мечта.
Моята обич, за другите непонятна,
на никого не е подчинена сега.
За мен си остава красива, необятна,
защото няма забрана за мисълта.
Любовта е вечна, тя възраст няма,
за нея не е написан още календар.
Тя е красива, силна и голяма,
когато в нея бият заедно две сърца...
Затова вземи сега пак любовта ми,
дарявам ти я безрезервно аз.
Красивата любов, започнала през юни,
нека съхраним завинаги в нас...
© Пепа Деличева All rights reserved.
Мария, извини ме, че доста късно ти отговарям, но това стихче не е в последната ми стихосбирка "Носталгия" издадена лятото на 2007 година. То е написано по-късно и е за новата стихосбирка, която ще е любовна лирика. Редактор на Носталгия е Валери Рибаров.