Jun 9, 2015, 8:24 PM

Любовен изказ 

  Poetry » Love
442 0 0

                                                   Не мога да живея без любов и разбирателство,

                                                   не мога и да живея аз без твоята опора,

                                                   не мога да живея и без святото приятелство,

                                                   но мога да засея роза в нивата на двора.

 

                                                   И нека там цъфти през вековете, и да не спира,

                                                   да краси голямата просторна къща, мила моя,

                                                   така и любовта ще грее и няма да умира,

                                                    и вечно моята любов към теб ще бъде и твоя.

                                                   

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??