May 1, 2008, 6:37 AM

Любовен танц 

  Poetry » Love
1215 0 3
Ти - страсти бурни за сърцето,
утеха мека за душата,
усмивка весела за лицето,
любов ухае в тишината.

Без тебе пусто е сърцето
и мъка стяга ми душата,
в сълзи обляно е лицето
и самота витае в тишината.

За теб копнея, вярвай, мили,
за теб жадувам всеки час,
не щадя дори и свойте сили
жената на сърцето ти да бъда аз!

Щастливо тупка ми сърцето,
спокойна вече е душата,
радостта изписана е на лицето,
в любовен танц са ни телата.

© Стоянка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??