Aug 26, 2020, 4:33 PM

Любовна мъка 

  Poetry » Love
230 0 0

Само за тебе мисля,

с друг няма да бъда близка!

Когато затворя очи - виждам те,

сърцето ми кърви, боли и пак - обичам те! 

 

До друго момиче ако те видя, 

просто знам - ще се съсипя! 

Ще се правя на силна - зъби ще стискам, 

а дълбоко вътре в себе си - пак ще те искам! 

 

Ще лъжа всички, че чувства вече нямам, 

а вечер в тъмнината - тайничко ще страдам! 

Боли, защото сърцето ми истински те обича, 

а как ще преживея друга след теб да тича! 

 

Не знам, на сърцето си ли да се сърдя, 

или на твойто, че за мен не помръдва! 

В случая, зная - няма виновни, 

просто двама души - за всеки друг свободни! 

 

Какво се случва, мислиш ме за мълчалива, 

а в главата ми толкова неща от тебе крия! 

С чувствата си към теб - бих написала роман, 

а той наистина щеше да бъде голям! 

 

Как от теб да се откажа, 

аз съм влюбена глупачка?! 

Онова мълчаливо момиче без теб откача, 

готова е, а знае, че сърцето ѝ ще се смачка! 

 

 

 

 

 

 

© Кристън Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??