Aug 16, 2006, 7:43 AM

Любовна примка 

  Poetry
666 0 0

Казваш, че безброй звезди блещукат?!
Не виждам - твоя е вината.
Ослепи ме с вярност и нежност,
птица съм, а ти изгори ми крилата!

Лъжлива тръпка ти създаде,
неверни думи, фалшива страст,
в любовна примка омота ме,
накара ме да трепвам щом чуя твоя глас.

Разпалената "обич" сега угасва,
само тихо тлее в забрава,
"сбогом" казвам ти, отлитам,
подобно нещо не се прощава!
 


 

© П All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??