Jun 10, 2016, 1:26 PM

Любовна звезда 

  Poetry
725 1 0

В небето птица пак лети,

в душата ù живея аз,

а в гънките небесни си блести,

звезда наречена с твоето име,

гори и известява тя,

как ражда се отново любовта,

умира за да възкръсне пак,

любовната звезда на небосвода.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??