Jul 17, 2009, 2:58 AM

Любовни трепети 

  Poetry » Love
807 0 7

Искам само за теб да живея,

искам само за теб да мечтая,

искам само за теб да копнея,

искам само теб да желая.

 

Искам  с теб да бъдем завинаги

заедно всеки час;

и да обичам само тебе винаги;

и да бъда вечно твоя аз.

И ако някой ден ме намразиш;

и любовта ти към мен се изпари;

и спомен за нас не ще пазиш,

аз пак ще те обичам, разбери.

 

Върви при друга, щом желаеш ти,

не ще те задържам тук, при мен.

Но ти пак ще бъдеш в моите мечти,

дори да не се завърнеш някой ден.

Върви при друга, щом желаеш ти,

аз не ще отида никога при друг;

и все към теб ще летят моите мечти

и ще чакам да дойдеш при мене, тук.

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??