Jan 10, 2009, 8:31 AM

Любовницата моя 

  Poetry » Love
837 0 6
Любовницата моя

Когато завоят ми бяга,
когато каската ме стяга,
когато файда няма,
тя е там и ме спасява.

В прегръдката и нежна вече не боли,
а тя поквари тайни ми шепти,
винаги прекрасна, весела, засмяна,
любовницата моя - Мари Хуана!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??