Sep 7, 2010, 9:08 PM

Любовник 

  Poetry » Love
627 0 1

В очите ми ще прочетеш името му.

Фибички с буквата му закичили са ми косата.

Тялото ми разхожда се в дрехите му.

Кожата попила му е аромата.

Целунеш ли ме, ще усетиш и вкуса му.

Прегърнеш ли ме, в ушите ти името му ще кънти.

Имам навик, всяка вечер разхождам се в съня му.

Деян се казва...

просто с приятеля ми са адаши...

© Моника Чернева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??