Nov 7, 2009, 11:19 PM

Любовно 

  Poetry » Love
627 0 2
дали
заспалите коси на рамото ми
сънуват ангели
и тичат към Принца на мечтите
мило момиче
или
са разпилени славеи
и искат полета на Карлсон
и клаксони
и Менделсон
и бели мерцедеси

очите ми пеят, дете
по малката ти гръд се стичат марсилези

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??