Apr 27, 2012, 2:53 PM

Любовно 

  Poetry » Love
658 1 11

 

 

ЛЮБОВНО

 

Като пролет се втурна в кръвта ми

и ме разлисти

точно когато в дълбоките рани

ровех с езика си

 

и мечтаех пътека към гребена.

Ти тогава дойде.

Прегърнала най-нежните си демони,

ми посади криле.

 

Колко обич лъхаше от твоя благослов

и какво смирение!

И вместо да политна, тежък от любов,

пред тебе паднах на колене.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??