Любовно
Не утихвай, страст любовна!
Не угасвай, порив луд!
Красотата е в това - музика съдбовна,
и без дума, и без звук.
Дори сега, когато тук те няма,
те усещам и те искам.
Отпивам те с кафето,
целувам те в съня.
А после приземена,
мъничко виновна,
гоня мисълта за теб,
а тя не си отива...
Не! Не отминавай, страст любовна!
Не! Не ме оставяй, порив луд!
Нали във красотата - музика съдбовна,
са скрити всяка дума, всеки звук!
© Теодора Тотева All rights reserved.