12.07.2013 г., 21:19 ч.

Любовно 

  Поезия » Любовна
834 0 2

                     Любовно

 

Не утихвай, страст любовна!

Не угасвай, порив луд!

Красотата е в това - музика съдбовна,

и без дума, и без звук.

Дори сега, когато тук те няма,

те усещам и те искам.

Отпивам те с кафето,

целувам те в съня.

А после приземена,

мъничко виновна,

гоня мисълта за теб,

а тя не си отива...

Не! Не отминавай, страст любовна!

Не! Не ме оставяй, порив луд!

Нали във красотата - музика съдбовна,

са скрити всяка дума, всеки звук!

 

© Теодора Тотева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??