Jul 27, 2013, 2:58 PM  

Любовта 

  Poetry
863 0 3

Любовта била стихия, казват...

връхлитала ни всеки ден.

За нея чак легенди се разказват,

как срещнеш ли я, си сломен...

 

Тя влизала в душите тихомълком

и свивала гнезденце в хорските сърца,

подир това старателно и дълго,

опитвала се да прокуди мисълта.

 

Твърдят че таз' стихия била сляпа,

тогава как ли ни намира?

И вкарва ни във цял спектакъл,

във който разумът ни спира...

 

Не знам за някои, но аз си я харесвам...

Стихия... Таратанци - Тя е дар!

Харесва ми сърцето мозъка ми да замества,

за мене, хора, туй е чар!

 

 

 

© Станислав Недялков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??