ЛЮБОВТА
На Е.
Любовта се доказва с години
и когато във страст не гори!
Без да търси заслуги, причини,
цял живот се доказва дори...
Не поставя условия разни
и признателност даже не ще!
С мойте болки е цялата в рани,
с мойта радост - щастливо дете...
Не брои тя, когато прощава,
просто гледа напред с благослов!
В саможертва докрай се раздава...
Как ли иначе ще е любов!?
В този свят на лъжа и измама,
на страдание, лудост и грях
някой никога, никога няма
да си тръгне от мене, разбрах!
14. 10 2011 г.
Стара Загора
© Христина Радомирова All rights reserved.