Любовта дали е чувство,
идващо веднъж в живота,
или е едно изкуство,
тежко като кръста на Голгота.
Може би намерил си безкрая,
или пък ще тънеш в самота.
А дали любов желая
да ме плени със красота.
И всеки сам за себе си живее,
а често грешно е това,
човек за щастие копнее,
а щастието е в любовта.
© Йоана Йосифова All rights reserved.