Aug 7, 2014, 11:21 PM

Любовта 

  Poetry » Love
459 1 3

Любовта понякога е като птица,

полита в безкраен небосклон,

трепти сърцето, от любов прелива,

очи изгарят от копнеж и плам.

 

Любовта понякога е като пламък,

изгаря бързо нашата душа,

греховни страсти мъчат ни телата,

любовен огън тлее вътре в тях.

 

Любовта прилича на небето,

веднъж красива, нежна синева,

а друг път облачна и черна,

като буря зимна, раздира нашите сърца.

 

Любов да има, всеки да намери,

тъй искрена и нежна и добра,

в душите Ваши обич споделена,

най-искрено желая Ви сега.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??