Feb 4, 2018, 9:32 PM

Любовта 

  Poetry » Love, Other
439 0 1

Ти идваш като кръстница вълшебница, 

но носиш лък на купидон, 

душата ми направи пленница, 

в сърцето ми заби пирон. 

 

Накара ме безумно да се влюбя, 

в душата и сърцето на жена, 

а после в миг да я загубя, 

да погубя любовта. 

 

 

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво написана творба, поздравления!
    Само да не беше това разочарование на финала... 🍀
Random works
: ??:??