Feb 4, 2018, 10:26 PM

Любовта 

  Poetry » Love
340 2 0

Ако любовта е огън, нека горим.

Ако любовта е болка, нека ни боли.

Ако любовта е болест, нека сме болни.

Ако любовта е безкраен океан, нека плуваме.

Ако любовта е сняг, нека трупа.

Но, ако любовта е несподелана, нека си върви.

© Victorya Zarkova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??