В душата ми гори прекрасно чувство
и сякаш съм родена за това.
Казват, че било изкуство,
тъй наречена е "Любовта".
Тя е нещо тъй неземно:
мрежа от сълзи и весел смях,
нещо като в сънища вълшебно,
но изпълнено и с много страх.
Любовта остава вечен спомен,
сълзите - несбъднати мечти,
моят смях - шепот ореолен,
а в сърцето ми оставаш ти!!!
© Даниела Колева All rights reserved.