Aug 13, 2019, 10:28 PM

Любовта е скъпа 

  Poetry » Love
677 1 0

Любовта е скъпа и боли

 

Тръгна си с наведена глава

и не ме погледна във очите!

Знам, тежи ти твоята лъжа,

но не ще помогнат и сълзите!

 

Вярвях ти, обичах те, а ти

ме оплете в тънките си мрежи.

С теб сравнявах другите жени,

и живеех с моите копнежи.

 

В нощите те любех страстно аз,

и до тебе уморен заспивах.

Исках те безумно всеки час!

С устни соковете ти попивах!

 

И да искам аз да ти простя

във сърцето вече място няма.

То е пълно само със тъга,

и боли от твоята измама!

 

Е, на добър път, и запомни,

че любов с пари не се купува,

а от истнската те боли,

ала истинската скъпо струва!

 

13.08.2019 г.

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??