Nov 11, 2020, 12:50 PM

Любовта е свобода 

  Poetry » Love, Free verse, Other
379 1 0

Отново мисля за теб

и колко уютно се чувствах, 

потънала в прегръдките ти 

и целувайки устните ти. 

Чувствам се свободна, 

когато съм с теб. 

Чувствам се жива и обичана, 

когато ръцете ти ме галят. 

Свобода е да чувстваш любовта — 

да обичаш и да бъдеш обичан; 

чувствата да са споделени 

и завинаги слети две сърца...

 

 

 

 

11.11.2020 г./ 10:59 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??