Nov 9, 2006, 5:59 PM

Любовта ми към теб 

  Poetry
1040 0 2

Обичам те, а през тази нощ ти ми липсваш!
Но какво от това, думите ми вече нямат смисъл,
действията нямат значение,
ти вече никога няма да си с мен!
Нима аз това заслужавам - единствено болка и страдание!
Един ден си припомни миналото и следвай сърцето си!
То ще ти покаже верния път - пътят към истината!
Никога не забравай, че там някъде в мрак и тишина
едно сърце ще гори, една душа ще страда, а едно момиче ще плаче
защото наистина те ОБИЧА!!!

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • момчето явно няма как да го оцени, но един загубеняк вече го направи
  • Много искрено и тъжно дано момчето оцени това което си написала за него поздрави!6
Random works
: ??:??