Всеки се вълнува от любов и игри,
какво правят двамата,
когато са сами
Как се преплитат
чуждите съдби
как се обичат
и после много ли ги боли?
Защо не ги оставим на мира,
може да искат да си стоят в някоя квартира
просто на по бира.
Защо трябва да ги задължаваме
да са романтични,
после да страдат от заблуждаване
и накрая да станат цинични?
Като нас...
всеки минава от там
както и аз.
А после обчаме
филми да гледаме,
стихове да четем
да не мислим за нашия проблем.
Защото любовта винаги вълнува
дори когато сърцето
отдавна за своя гладува.
© Лилия Горчинова All rights reserved.