Love of my live
На тебе...
Погледни небето...
Там звезда блести,
свети и луната
чиста и далечна.
Тука на земята
светлина си ти -
слънцето, което
ще желая вечно.
Любовта ни нека,
като тях блести -
чиста и безкрайна,
докато ни има.
Обич всеотдайна
ми дарявай ти
и бъди навеки
моята любима.
Любовта е чувство
на велик възход,
всичко най-красиво
да направи може
и у всичко живо
тя твори живот.
Чрез това изкуство
свят светува, Боже!
П.П.Едноименната песен на Queen не е вдъхновила стиховете. Макар че песента си я бива...
© Красимир Тенев All rights reserved.
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=160236
особено 12:13!
В обощение ще кажа, че нашите позиции са по-скоро паралелни, но не и диаметрално противоположни, както изглеждаше в началото.