Jul 3, 2007, 12:51 PM

Любовта наранява 

  Poetry
1513 0 4

Любовта наранява


Защо, защо, защо?
Защо плачеш ти?
Защо, защо, защо?
Пак ли той те нарани?

То се видя,
но ти не разбра,
че той друга обича
и в нея се зарича!

Той е зъл ( :D)
и би могъл
сърцето ти да разбие
и от тебе пак да се скрие.

Затова го остави!
Просто го зарежи!
За да не може сърцето ти да разбие
и обичта ти да убие!

© Владимир Симеонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??