Jul 17, 2008, 12:24 PM

Любовта не е птиче в кафез 

  Poetry » Phylosophy
667 0 13

Любовта не е птиче в кафез.

Зад решетки не може да пее.

Тя жадува за въздуха чист

и на слънцето златния пламък.

 

 

Любовта е копнеж, свобода.

Не признава тя тежки вериги.

Тя е шепотът вятърен в стих.

Без простор любовта ще си иде.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??