Jul 31, 2007, 10:27 AM

Любовта... около нас... 

  Poetry
880 0 9



   Красива си...
   Да, зная... казвал съм го вече
   Но беше някак си преди...
   И толкова далече...
   Ангелски очи...
   Дълбоки езера... 
   Не... сини облаци във летен, нежен ден...
   Целувката ти... топла като Любовта е...
   Като Онази...
   Първата... Единствена...
   Неповторимата...
   А Усмивката...
   За мен следа е...
   Както оазис във пустиня...
   Исках да ти кажа още...
   А нощта отмина...
   Вече...
   Благодаря Ти...
   Благодаря Ти, че те Има...

   Сега ми направи палачинките... Любима...

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??