Aug 2, 2011, 8:02 PM

Любовта - прекрасна или опасна 

  Poetry » Love
605 0 0

Какво означава всъщност любовта...
убождане в сърцето с магическа стрела,
или просто една орисница е тя,
която идва и те омагьосва във съня?


За някой хора тя е чувство прекрасно,
ала за други нещо доста опасно.
Когато я усетиш и се пробваш да избягаш,
няма начин, в нейните мрежи оплетен оставаш!


В началото си мислиш, че е феята от сънищата ти,
но след време осъзнаваш, че не е тя, нали?
Когато тя без причина, ей така си отиде,
осъзнаваш, че просто покрай теб е трябвало да мине!


Разбираш, че просто тя с теб си е играела
и още от самото начало за сълзите е знаела!
Разбираш, че тя не е най-хубавото нещо в живота ти...
замисляш се, но вече е твърде късно, нали?

© Мария Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??