Apr 10, 2018, 11:12 PM

Любовта си ти 

  Poetry » Love
799 3 8

Щом си наблизо – познавам!

Аз усещам дъхът ти, любов!

Приближаваш ли – всичко забравям

да те спра – не, не съм и готов!

 

Щом при среща изтръпвам

и сърцето се свива в юмрук,

щом изгарям във огън

значи близо до мене си, тук?!

 

Щом изгрева срещам с усмивка,

често плача с щастливи сълзи

и вече не искам промяна

значи... любовта си ти!

 

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??