Aug 25, 2016, 3:51 AM

Любовта в душата ни... 

  Poetry » Love
281 0 4

...Любовта в душата ни...

 

Любов в душата ни,

която обича нежно,

страстно, безусловно,

която плаче в радостти,

и само в другия страда,

когато има болка, тъга

и действа все миг, живее...

Любовта в душата ни

носеща ни към свободата,

по пътя към щастието,

безкрайността в обятията,

целувките във въздуха

със своите бели крила...

Любовта в душата ни,

обичаща всяко кътче 

в сърцето на другия

и подкрепяща го 

съзнаваща всичко добро,

всяка смелост, сила,

мечта, магия...

Любовта в душата ни,

която не променя,

и приема себе си...,

която никога не оставя

другия сам самичък,

която е винаги в него

която е живота му, 

и го изпълва винаги...

Една любов в душата

кристална и гладка,

обличаща формите заедно,

несломима, неразделна,

силна с обичането си,

несравнима, като птица,

като полет на крилати пера...,

пишещи и оставящи,

следи в сърцето...!

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??