Apr 3, 2018, 11:34 PM

Любовтта е пролет 

  Poetry » Love
667 1 3

Да бъде наоколо всичко в зелено,

в разцъфнали пъпки, в блажен аромат,

прохладен ветрец да разнася мечтано

прашеца вълшебен, ту в човек, ту на цвят.

Високо в небето да гледа усмихнато

слънцето, намигвайки палаво с лъч..

да стопли душата на всичко изстинало,

да пълни дворовете с детския глъч.

Да вдишваш магията пролетна дълго,

със пълни гърди, със всяка клетка една,

да чувстваш как сякаш изцяло променя те,

събужда в теб доброто и дава крила..

И любовтта се е раждала, чули, такава,

като пролет- очаквана, пълна с живот..

носеща със себе си късче от рая,

изпълнена с щастие, мечти и възход. 

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??