Mar 30, 2020, 10:05 AM

Люляк 

  Poetry » Other
465 2 4

 

Майска утрин тихо стъпва,

мълком спира, къ̀дри тръсва.

Буден люляк леко тръпне,

чака топъл дъжд да ръсне.

 

Майска утрин сънно стъпва,

тихо спира, огън пръсва.

Нежен люляк буден тръпне,

чака утро да възкръсне.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??