Feb 6, 2005, 1:38 AM

MADE in BG І (на Марс) 

  Poetry
828 0 1

 

ОДНАЖДЫ в некакъв си TIME
(сине, сине,
THE  LIFE  IS  LAGH)
и в некакъв калабълък,
на Марс изпратихме ракета

“ТЪГЪДЪК”

тъгъдък, тъгъдък
MADE IN BG
, ъф курс.
големо МАДЕ се извъди

ПОТОМ

изровихме със сонда,
отново наша, родна,

ПЪРВИЯТ ПОЕТ НА МАРС

но за съкътлък,
ракетата ни “ТЪГЪДЪК”
избега със зеленото човече
във вселената на Бог.

ЯЗЪК
ЯЗЪК

голем съкътлък
голем
LAGH
падна

Чау-Чау

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??