Jun 8, 2007, 6:34 PM

Магия 

  Poetry
500 0 3
Животът е магия,
над него нямаш власт.
Животът е стихия
от пламъци и страст.
МАГИЯТА убива,
ВЛАСТТА омразата поражда,
СТИХИЯТА се скрива
и после пак се РАЖДА.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??