Магия
Живееш в своята усмивка,
даряваш с топлина света,
потъваш, бягаш, докога?...
Животът е една магия,
изтича, бърза, не остава,
огледай се, не се бави!...
Защото, може би, уви,
когато се събудиш Ти,
Той просто ще си отлети...
© Вал Герх All rights reserved.
Много вярно е, че ние никак не ценим,това, което животът
ни дарява, и за съжаление твърде късно осъзнаваме грешката си...
Поздрави и от мен!