Целият свят ще ти сложа в краката и
Еднички за тебе ще светят звездите в
Летни нощи за теб ще изгрява луната с
Утро бяло ще почват и дните ти.
Няма сила, която да спре в мене тази
Истинска, луда любов (като в приказка),
Може (може би) само онази с
Един замах дето спира ни дните. Но
За нея не искам днес да говоря,
Аз съм жива и дишам. С разперени длани
Прегръщам теб и с тебе живота.
Отвори си широко очите, повярвай ми...
Само истинска обич така преобръща
Леден дъжд в сЪлзи на щастие и
Единствено с нея пролетта се завръща.
Дишай... С пълна гръд поеми я...
Нарисувах с целувки в сърцето ти
От любовните багри... магия...
© Биляна Битолска All rights reserved.