The work is not suitable for people under 18 years of age.
Две крачета – любима прегръдка.
В шепите ми – гърдите ти свежи,
а от устните, глътка след глътка,
аз отпивам, отпивам копнежи...
Необятност чаршафено бяла,
аз и ти сме превзели ефира,
плъзгам пръсти по свято начало,
песен сме на вълшебница лира.
Вплели сме и тела, и души,
в съвършенство, което обича!
Този свят не познава лъжи,
той до голо от тях ни съблича.
И преливаме себе си в другия,
границите от плът се рушат.
Пулсът ни се отмерва от мълния,
божествата смирено мълчат.
Ти ми шепнеш най-светлите думи,
аз пък приказен път ти показвам,
а накрая изригва светът ни
в един общ и магичен... оргазъм...
21.08.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Извън полу майтапа, благодаря, че ме навести и за хубавите думички 🌹🌹🌹