Nov 5, 2010, 8:48 AM

Магьосник си 

  Poetry » Love
847 0 1

     Омагьосал си ме,
     поглед от теб да не мога да сваля,
     заклинание си ми направил,
     очите ти навсякъде да виждам,
     дори когато спя.

 

     Магия за любов ли ми направи,
     себе си не мога да позная,
     от силно желание душата ми изгаря,
     искам с теб да стигнем до края.

 

     Омагьосвай ме,
     и нека в ръцете твои да треперя,
     бъди дявол,
     искам с теб в едно да изгоря,
     бях кротка,
     но учи, сега съм дива,
     това е твоята магия!
    
    

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??