Jan 3, 2012, 10:57 PM

Маите и... аз ;) 

  Poetry » Other
445 0 1

Маите и... аз ;)

 

Оставили древните маи

наследство за нашия свят.

Разумни глави разгадали,

че хората чака ги край:

 

"Земята, светът ни и ние

ще станем на прах в миг един

и никак не можем да скрием

частичка от свойте мечти..."

 

Но, щом... оптимизъм си имам

от разума повече, май, :)

не мога (дори да опитам!)

да "видя" далечния "край",

 

предсказан от древните маи,

тълкуван във нашите дни...

По-чест(н)о, подсказват ни (зная),

към себе си ний да вървим... :)

 

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??