Feb 26, 2008, 9:52 PM

"Май всичко имаш, само не мечта" 

  Poetry » Other
576 0 3

Вървиш по улиците пусти,

с поглед, вперен в тъмнината.

Усeщаш хулите на тези,

които са опазили мечтата.

Ти не успя да я запазиш,

тъй чиста и неопетнена,

остави я да си отиде,

а сега я викаш пак при тебе.

Загуби я, но искаш я обратно,

усещаш липсата й ти,

но за какво ти е...

Нима не можеш да живееш само

в реалността с добро и зло?

Нима това не ти достига

да бъдеш ти какъвто си,

да даваш всичко туй, що трябва,

за да постигнеш целите си?!

Ръка протягаш в тъмнината,

очакваш помощ някаква... уви!

Ти тъй бързо се предаде,

загуби своите мечти.

А времето тече, не спира,

забързани към вечността,

загубихме онази сила,

която даваше ни смисъл до сега!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • определено ми хареса! още самото заглавие ме грабна! Поздрав!
  • Ей много е хубаво...това за мечтитв...човек не трябва да губо мечтите си каквото и да става,иначе губи смисъла на живота като цяло,поне според мен.Поздравления добре си го измислила и написала!!! {}
  • !!!!!!
    Много,много ми хареса!Поздрав!
Random works
: ??:??