Jan 27, 2009, 7:18 PM

Майчин шепот 

  Poetry » Other
462 0 2
                              "Тихо заспивайте, мои дечица.
                                Заспивайте тихо, че баща ви
                                от работа преди малко пиян се прибра.
                                Едва се прибра, блед и гладен!
                                Заспивайте, не плачете, деца.
                                Аз ще избърша сълзите ви сухи
                                и кротко ще легна при вас на студената, тъжна земя!
                                .       .       .          .          .         .            .
                                Нали знаете, че Животът е труден?"
                          
                              
                             

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??