Feb 2, 2024, 11:44 AM

Майка 

  Poetry » Other
70 0 0

Отвсякъде настъпваха чакалите.

Надеждата разкъсваха с очи.

Тя мяташе се в дивото реалити,

детето си невинно да спаси...

 

Лятото дойде и от гнездото

тя изхвърли своите чеда.

Че знае тя на прага на живота,

да се научат трябва да летят...

 

Тъй майката най-силно защитава 

тя рожбите си винаги от злото.

Понякога раздялата остава

пътеката най-пряка към доброто.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??