Nov 26, 2017, 6:59 PM

Майката Земя 

  Poetry » Other
314 2 4

С неизчерпаеми ресурси
дарила ни е майката земя,
със силата си разлюлява, 
тъй всичко има си цена.

 

Изпраща ни предимно знаци,
не моли и не възпитава,
а ний държим се кат' глупаци
душите ни застинали кат' лава.

 

Магнитни бури, земетръси,
наказва ни с кипящата си мощ,
за дейността човешка сметка търси,
светът е труден и все по-лош.

 

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??