Jun 8, 2010, 10:03 AM

Макове през Юни 

  Poetry » Love
620 0 0

Пеперуди червени
по поляни засмени,
разцъфтели са всички -
надигнали главички,

А полетата, все така красиви
със своите макове диви,
обагрили са те земята,
и радват с това децата.

Червеното - алено,
красиво и пламенно,
любовта събуди
и злите мисли прокуди.

Ах, този Юни -
душите събуди,
със своите макове червени
по полета засмени...

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??