Sep 12, 2020, 6:41 PM

Малини 

  Poetry » Other
490 0 5

Малини, малини...

Зелени върлини...

Под Ком* се родили,

росата отпили.

 

Години, години...

Невинни и мили...

В миг отлетели

на облаци бели.

 

Малини, малини...

Червени и сочни.

Години, години...

Мечти непорочни.

 

Малини, малини...

Къде сте, любими?!

Години, години...

Къде сте, незрими?!

 

--------------------------------------

- * Ком - Връх Ком, в западния дял на Стара планина.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??