Sep 19, 2023, 9:06 PM

Малка нощна музика 

  Poetry
196 5 6

На заник слънце сенките се сливат.

Денят си тръгва със наведена глава.

Ята от птици и цветя заспиват.

Зад хълма идва призрачна нощта.

Крила разперила покрива небосвода

звездите трепкат в тази тъмнина.

Нашепва вятърът за тайната природа

на обич чудна сътворена от мечта.

Сребристи ангели са облаци в небето.

Воали в теменужената тишина.

Ефирът е понесъл ритъм на сърцето,

където две души са слети във една.

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??