Аз ли съм луда за бесене,
ти ли си толкоз отнесен?
Нищо във дните ни есенни
не се получава лесно.
Аз ли съм трудна зодия,
ти ли играеш пародия?
В нашата малка поема
съзрява голяма дилема.
Вземи се в ръце, съпруже!
Дните ни вече превалят.
Ако не съм ти нужна,
върви да гониш Михаля!
© Галина Карааргирова All rights reserved.