Jul 18, 2008, 7:53 AM

Малки моменти 

  Poetry » Love
681 0 4

Лежа до теб.
Дланта ми се докосва в твойто рамо.
В мисли без ред -
безсмилици си говорим двама.

 

Държиш ръката ми по пътя
и пробваш мойте очила.
Отваряш банята полуизкъпан.
Обясняваш ми колко красива съм с пола.

 

Посрещаш ме на твойта гара.
Целуваш ме полупиян.
Пушим на терасата цигара.
Разказваш ми какво правиш като си сам.

 

Усмихваш се отчайващо красиво.
Излизаш от басейна, по теб стича се вода.
Малки моменти. Но щастлива
съм само преповтаряйки си ги в нощта.

18.07.2008 г.
гр. Пловдив

 

Поредните изгубени по Тодор мисли...

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??